De PrattenburgRun

De PrattenburgRun wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Landgoed Prattenburg samen met drie Veenendaalse hardloopverenigingen: de Veenendaalse Atletiek Vereniging, Recreatie Lopers Veenendaal en Loopgroep Veenendaal. Het parcours gaat door de Prattenburgse bossen en bestaat uit een uitdagend tracé over 5 kilometer. De deelnemers aan de 10 km lopen dit rondje twee keer. Sinds 2018 is er ook een trailrun van 12 km. Start en finish zijn bij het monumentale kasteel Prattenburg.

Zevende editie | 8 oktober 2022

Eindelijk is het weer zover... Op zaterdag 8 oktober wordt de 7e editie van de PrattenburgRun georganiseerd. Deze unieke hardloopwedstrijd gaat om 10.00 uur van start op Landgoed Prattenburg. Hardlopers kunnen zich inschrijven voor 5 km, 10 km of de uitdagende trail van 12 km. Mannen en vrouwen hebben hun eigen klassement. De volledige opbrengst van de PrattenburgRun (deelname € 10,- p.p.) komt ten goede aan een sportieve uitbreiding van het kinderbeleefpad in het Prattenburgse bos. Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande link. Wees er snel bij, want vol = vol. Inschrijven na 2 oktober is niet meer mogelijk.

COVID

Ondanks dat de vooruitzichten met betrekking tot COVID goed zijn, kan dat natuurlijk in de komende periode wijzigen. Uiteraard worden de maatregelen nageleefd die op de dag van de loop gelden. Mocht het evenement onverhoopt afgelast moeten worden, dan blijft uw inschrijving geldig voor een volgende PrattenburgRun. Inschrijfgeld wordt niet terugbetaald.

Sponsoren | hartelijk bedankt

Zonder de geldelijke steun van onze sponsoren uit de regio zou de PrattenburgRun niet georganiseerd kunnen worden. Via onderstaande link is de flyer van de Run te bekijken waarop al onze sponsoren vermeld staan. 

BEKIJK DE FILM VAN DE 
RUN 2018
Blijf op de hoogte

Eens per kwartaal verschijnt de digitale 'Prattenburg Nieuwsbrief'. Interesse? Meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier. 
Privacy verklaring

Ontvang de Prattenburg Nieuwsbrief