Image2

De PrattenburgRun | zaterdag 14 oktober 2023

Zin in een sportieve uitdaging op een bijzondere locatie? Op zaterdag 14 oktober wordt de 8e editie van de PrattenburgRun georganiseerd. Deze unieke hardloopwedstrijd gaat van start op Landgoed Prattenburg.

Hardlopers kunnen zich inschrijven voor:
*
5 km gemarkeerde Run
*
10 km (2 x 5 km) gemarkeerde Run
* Nieuwe 15 km TrailRun. Nieuwe, mooie, pittige niet gemarkeerde route met zo’n 200 hoogtemeters.

LET OP: de trail is niet gemarkeerd in het bos; lopers krijgen enkele dagen voor de run via de mail een GPX-bestand van de route, dat ze kunnen laden in een sporthorloge of mobiele telefoon.

Programma en persoonlijke sponsorbijdrage

Het programma ziet er als volgt uit:
*
9.15 uur | Terrein open voor deelnemers en gasten
10.00 uur | Start TrailRun
* 1
0.30 uur | Start Run (5 en 10 km)
11.30 uur | Prijsuitreiking

Uw persoonlijke sponsorbijdrage voor deelname is €  10,- p.p. voor de Run (5/10Km) en € 12,- p.p. voor de TrailRun. De volledige opbrengst komt ten goede aan drainage van de loop/wandelroutes op Prattenburg om erosie van deze paden te voorkomen.

Praktische informatie

Bij Kasteel Prattenburg is er een ruimte aanwezig waar de lopers warm en droog kunnen verkleden. Kleding en tassen kunnen binnen worden gestald, maar is geheel op eigen risico. De ruimten worden niet bewaakt. Bij terugkomst van de run is het niet mogelijk om te douchen. 

Onderweg treffen de lopers één verzorgingspost met water, en in ieder geval banaan aan. In het kader van de duurzaamheid worden geen plastic bekers gebruikt. Iedere loper dient zelf een "trailcup" mee te nemen naar en tijdens de loop om onderweg gebruik te kunnen maken van de dranken. Deze zijn bij de meeste sportshops te koop.

Mocht u meer informatie wensen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Sponsoren | hartelijk bedankt

Zonder de geldelijke steun van onze sponsoren uit de regio zou de PrattenburgRun niet georganiseerd kunnen worden. 


Filmpje van de nieuwe TrailRun

met dank aan Bart van Steen
Blijf op de hoogte

Eens per kwartaal verschijnt de digitale 'Prattenburg Nieuwsbrief'. Interesse? Meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier. 
Privacy verklaring

Ontvang de Prattenburg Nieuwsbrief