Voor vrienden

Als vriend van de stichting draagt u bij aan de duurzame instandhouding van het landgoed Prattenburg als historische buitenplaats. U ontvangt exclusieve uitnodigingen voor activiteiten die plaatsvinden op en rond het Landgoed, zoals rondleidingen, themadagen en presentaties of lezingen in het Koetshuis. Ook ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Vriend worden is al mogelijk door jaarlijks een bedrag te doneren vanaf € 25,00 aan de stichting. 

De bestemming van de jaarlijkse donaties en andere inkomsten wordt bepaald door het stichtingsbestuur. De donaties en overige inkomsten van de stichting worden alleen aangewend om de instandhouding van het Landgoed en beleefbaarheid voor externe bezoekers te vergroten.

Activiteiten in 2020

Ook in 2020 worden diverse activiteiten georganiseerd op landgoed Prattenburg. 

Naast de PrattenburgRun en de Nationale Herdenking, worden themadagen, lezingen, rondleidingen en cursussen georganiseerd. Prattenburg neemt ook deel aan NLDoet, de Dag van het Kasteel en aan Open Monumentendag.

ACTIVITEITEN OP 
PRATTENBURG

Voor vrijwilligers

De Prattenburger vrijwilligers zijn enthousiaste, gedreven natuurliefhebbers die graag actief zijn in het landschap. Zij helpen met grote inzet  op het landgoed.
Er worden afwisselende activiteiten op het Landgoed georganiseerd zoals het werken aan onderhoud in het landschap. Voorbeelden zijn: onderhouden van  bomen en het knotten van wilgen. Het Landgoed zorgt voor gereedschap, werkhandschoenen en een lunch in het veld.

De groepen bestaan uit mensen uit de omgeving die het landgoed een warm hart toedragen. Samen steken ze de handen uit de mouwen en dragen ze hun steentje bij aan het onderhoud van het landschap en aan het bieden van voorlichting over het Landgoed. 

Meldt u aan als vriend en/of vrijwilliger

Wilt u vriend worden en/of heeft u belangstelling voor vrijwilligerswerk op Prattenburg? Meldt u dan bij ons aan via onderstaand formulier. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij contact met u op. Indien u zich aanmeldt voor vrijwilligerswerk, dan maken wij graag een afspraak met u voor een oriënterend gesprek.

NB: vrienden en vrijwilligers ontvangen onze nieuwsbrieven automatisch. Zij hoeven zich hiervoor niet extra aan te melden!

Mevrouw | De heer
Mevrouw
De heer
Versturen
Blijf op de hoogte

Eens per kwartaal verschijnt de digitale 'Prattenburg Nieuwsbrief'. Interesse? Meldt u dan aan via het aanmeldformulier. 
Privacy verklaring

Ontvang de Prattenburg Nieuwsbrief
Aanmelden