Voor vrijwilligers

De Prattenburger vrijwilligers zijn enthousiaste, gedreven natuurliefhebbers die graag actief zijn in het landschap. Zij helpen met grote inzet op het landgoed.
Er worden afwisselende activiteiten op het Landgoed georganiseerd zoals het werken aan het onderhoud van het landschap. Voorbeelden zijn: onderhouden van bomen en het knotten van wilgen. Het Landgoed zorgt voor gereedschap, werkhandschoenen en een lunch in het veld.

Kom eens kennismaken

Onze vrijwilligersgroepen bestaan uit mensen uit de omgeving die het Landgoed een warm hart toedragen. Samen steken ze de handen uit de mouwen en dragen ze hun steentje bij aan het onderhoud van het landschap en aan het bieden van voorlichting over het Landgoed. 

Heeft u wat tijd beschikbaar en wilt u onze gezellige groep vrijwilligers komen versterken? Meld u dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Wij komen graag met u in contact.

Meld u aan als vrijwilliger

Heeft u belangstelling voor vrijwilligerswerk op Prattenburg? Meld u dan bij ons aan via onderstaand formulier. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak met u voor een oriënterend gesprek.

Mevrouw | De heer
Mevrouw
De heer
Blijf op de hoogte

Eens per kwartaal verschijnt de digitale 'Prattenburg Nieuwsbrief'. Interesse? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. 
Privacy verklaring

Ontvang de Prattenburg Nieuwsbrief